Diensten.

Voor het aanbrengen van glasvlies behang bieden wij verschillende pakketten. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit.

Glasvlies aanbrengen

Je kunt door ons glasvliesbehang van 150 gram laten aanbrengen vanaf €9,99 per vierkante meter. Dit is inclusief behang van het hoogwaardige behangmerk Intervos.

Plakken + Sauzen

Voor de beste afwerking van glasvlies behang moet je het pakket kiezen inclusief verven. Populaire kleuren om behang in te schilderen zijn 9016 en 90106.

A+ Kwaliteit

Dit pakket heb je echt nodig wanneer de muren niet behangklaar zijn. We zullen dan de muur egaal maken, machinaal schuren, behangen en verven. Hoogste afwerking!

Voorwerk behang verwijderen

Het komt geregeld voor dat muren nog niet gereed zijn om te behangen. In sommige gevallen moeten wij eerst het behang verwijderen. Voor ons geen enkel probleem! Wij kun je via ons ook glasvezelbehang eraf halen.

Veschillende Soorten Behang

Enkele behangsoorten waar wij mee werken zijn glasweefselbehang​, scanbehang, renovliesbehang en glasvezel behang. Vraag een offerte aan!

100% Vakwerk Garantie

Glasvlies Behang heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben.

Buiten de materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen. Uiteraard kunnen wij ook behangen met glasvezelbehang.

Wil je alle nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het nieuws van Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates!

Heb je al een nieuwbouwwoning gekocht en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Bel dan onze Virtual Assistant of vraag een offerte aan!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven