Over ons.

Al meer dan 20 jaar is Bouwsector Nederland een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw projecten. Wij worden gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Nederlandse Brancheorganisatie

Toentertijd was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland en partners.

Onze Persoonlijke Missie

​Online lees je veel verhalen van consumenten die op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Renovlies Behang Aanbrengen besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus echt een behanger in. Vakmannen met 10+ jaren ervaring!

Ons Team

Geert van Glasvlies Behang.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten vakmannen. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat aangesloten vakmannen hoogwaardige kwaliteit leveren.

Luis van Glasvlies Behang.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis heeft de dagelijkse leiding over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt van de bouwprojecten zowel kleine als grote organisatie. Luis is gedreven en duidelijk!

Sander van Glasvlies Behang.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is ons eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

Krijg je een Nieuwe Woning ?

Natuurlijk kan Glasvlies Behang je helpen met het behang en schilderen van je woning! We rekenen lage prijzen en leveren de hoogste kwaliteit!

Scroll naar boven